Dissabte 28 de maig vàrem celebrar la Trobada Fraterna a Pompeia, després de diversos aplaçaments degut a la pandèmia. Després d’una estona de pregària contemplativa amb cants de Taizé, en Josep Otón ens va oferir una reflexió sobre: “El Déu amagat en l’experiència”, a partir del seu darrer llibre, “Tabor”. La seva tesi versà sobre el necessari equilibri entre experiència de Déu i reflexió sobre la fe, per evitar els extrems de l’irracionalisme i el racionalisme exacerbat.

Els testimonis Ivan Audino, advocat, i Pau Matheu, professor de Filosofia, compartiren la seva experiència de retorn a la fe en l’edat adulta. Una audició musical de cants cristians, amb Josep Manuel Lahuerta, i Marc Vallès clogué les activitats del matí.
La trobada, com sempre, acabà amb l’eucaristia presidida pel ministre provincial, Eduard Rey.

Es repartí un material amb recursos d’espiritualitat que es poden trobar a Internet: grups musicals, conferències i meditacions, molt útils per enriquir la nostra formació.

Tothom marxà molt content pel retrobament després de tant de temps i pel compartir plegats. La propera trobada, si Déu vol, serà en la seva data acostumada, el 7 de gener de 2023.