Provinents de diferents convents (i alguns fins i tot de diferents països) una trentena de frares ens hem reunit avui a la “Residencia de la Inmaculada” de Prats de Cerdanya (Carmelites de Sant Josep) per a celebrar el nostre XLI CAPÍTOL PROVINCIAL.
Començàvem la nostra trobada sobre les 11:30 amb una Eucaristia presidida pel Vicari General fra José Ángel Torres (també president del Capítol) encoratjant-nos a fer-nos sensibles aquests dies a la veu de l’Esperit Sant i a gaudir de la festa que això significa: trobar-nos tots els germans en un lloc idílic, envoltat de muntanyes i avui també amb el preciós do de la pluja.
Immediatament després de l’Ecuaristia hem procedit a elegir el Secretari del Capítol essent escollit fra Josep Manuel Vallejo; els escrutadors (fra Òscar Bernaus i fra Antoni Morales) i els dos moderadors (fra Gil Parés i fra Jesús Romero) que ajudaran al desenvolupament de les reunions.
Per la tarda ja hem anat per feina. Després de la pregària de Nona s’ha procedit a fer lectura de l’Informe del Provincial i a tenir un torn de diàleg per posar en comú les primeres impressions del que han estat aquests darrers tres anys. Un moment també especial per recordar els germans que el Pare del Cel va cridar a la Seva presència: fra Conrad, fra Crispí, fra Magí, fra Ferran, fra Josep i fra Pere.
Trobar-se, ésser-hi junts, pregar, compartir… són les petites grans coses que donen sentir a ser i sentir-nos germans.
Als qui ens coneixeu, acompanyeu-nos amb les vostres pregàries!