Del 28 de juny al 2 de juliol, els frares Caputxins de Catalunya ens hem aplegat en Capítol Provincial, continuació del que es va fer al mes de setembre que va haver de ser molt breu a causa de la pandèmia. La trobada s’ha realitzat a la casa d’espiritualitat Francesc Palau, de les Carmelites Missioneres a Barcelona.

Les jornades han combinat temes de diàleg al matí amb recés a la tarda. El primer dia es realitzà una reflexió sobre l’experiència de la pandèmia amb cròniques de la Residència Assís i del Col·legi de Les Borges, i el testimoni del treball a l’Hospital Clínic a càrrec de fra Felipe. El segon dia es feu una reflexió entorn de la nostra vida pastoral, en relació a l’OFS, el Consell de Laics, la Comunitat Cristiana de Sarrià, la Comissió d’Evangelització i l’acolliment al convent de Mallorca. El tercer dia la reflexió fou a l’entorn del projecte Sant Llorenç de Bríndisi de l’Orde en el que ja fa anys s’han creat petites comunitats en diversos llocs d’Europa per renovar el carisma. També es va parlar d’un projecte de noviciat internacional per a algunes províncies d’Europa. A tal efecte es va connectar amb fra Eric Bidot, provincial de França i fra Víctor Herrero, formador de la província d’Espanya. El quart dia vam reflexionar sobre l’economia de la província i l’ús dels nostres espais.

Una setmana de retrobament fratern, de pregària i celebració en comú, diàleg, recés, en conjunt, una injecció de vida i un bàlsam per a les nostres relacions.